Tranquil Treasures Forum

image

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-03-23 05:51:17

Clarissa
Newbie
Registered: 2018-03-23
Posts: 4
Reputation :   

adidas superstar sale

Het adidas schoenen heren laat hun creatieve sappen stromen. Op zoek om het klassieke silhouet een vernieuwde appearance te geven, besloot nike om de schelpteen hun metallic look te geven. Komende in twee verschillende colorways, laten we eens een kijkje nemen. Het eerste paar bestaat uit een off-white bovenwerk lorrie suède dat uiteindelijk zorgt voor de meerderheid lorrie het bovenwerk, met uitzondering van de schelpneus. Throughout plaats van in dezelfde ffwitte tint te komen, is de schofteen bedekt met een koperkleurige hue. Het tweede paar wordt geleverd in een bovenwerk van zwart suède, attained de schelpneus in hun meer tonale metalen appearance.

De Suede heeft een bovenzijde adidas superstar dames van massief grijs suede die zorgt voor het grootste deel van het bovenwerk. Het enige deel van het bovendeel dat niet in een grijze tint komt, is fuente leren hak en fuente merknaam Three Stripes op de zijpanelen van fuente schoenen. Minimale gouden accenten zijn te vinden aan de hand van fuente branding op de tong en de zijpanelen, terwijl de volledig witte zool zorgt voor een balans tussen de esthetiek lorrie de schoenen.

Deze versie van de klassieke schelpneus bestaat adidas superstar sale uit een stuk leer uit één stuk op de bovenkant voor een schone esthetiek. Toevoegen aan de cleane appearance van de sneaker is usually laser-etsen op de schelpteen en de branding attained drie strepen op fuente zijpanelen. Dit paar wordt geleverd in Vintage Bright met grijze details op de tong / adversidades en een lichtroze and oranje rubberen zooleenheid.

Adidas komt naar ons toe of the feet adidas boost heren met de adidas Star 80s "Back in the Day", en het is alles wat we hebben gewenst. Het achtergrondverhaal van fuente sneaker is nog steeds onduidelijk, maar we kunnen zien dat het vette thema van de shoe iets is uit hun tijdmachine. Adidas neemt ons mee terug naar toen het silhouet van nike Superstar 80s de straten regeerde. De sneaker drapeert in vetrode veters en hel bijpassend bovenwerk van suèdeleer, en de nostalgie achter het ontwerp van fuente sneaker valt niet les ontkennen. Zittend op fuente top van een gebroken witte zool sluit fuente kenmerkende schelpneep deze oude school uiterlijk af.

Offline

 

2018-03-23 05:51:17

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting