Tranquil Treasures Forum

image

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2015-10-24 05:26:07

salis
Newbie
Registered: 2015-10-24
Posts: 3
Reputation :   

nike roshe run dame

Spør og skal motta. Den etterlengtede Supreme x Air nike roshe run dame Jordan 5 samarbeidet er endelig ankommer denne måneden, og vi kunne se parene tilgjengelig gjennom Nike og på den verdenskjente skateshop nettbutikk så snart som neste torsdag, 15. oktober. En Nike live chat i Europa vist frem noen nye detaljer inkludert stil koder for hvert par, og mens vi er fortsatt usikkert hvilken farge-vil se en utgivelsesdato neste uke, det er også en frittstående par (sannsynligvis være kamuflasje outlier) treffer forhandlere 31. oktober. Starte planlegging, men hvis ettertraktede Supreme utgivelser som Nike Air Foamposite One er noen indikasjon, er det mer enn sannsynlig at du ikke vil se disse Air Jordan 5s dukker opp i butikkene, men heller på nettet.
Den perfekte følgesvenn stykke til denne vinterens mest etterlengtede sneaker sluppet, så er "72-10" Air Jordan 11 Retro, Mitchell & Ness satt til å slippe en trøye nært knyttet til temaet i skoen. Kongene av sprang utstyr feire den bemerkelsesverdige 72-vinn-sesongen ved Chicago Bulls med en reproduksjon av Michael Jordan hjem jersey for NBA-finalen i 1996. Beseiret Seattle Supersonics på seks kamper for å ta hjem tittelen og Bulls 'første mesterskapet i deres andre tre-torv, den hvite trøya mesh har NBA-mesterskapet trofeet logo på skulderen akkurat som de spesielle drakter hvert lag hadde på seg i løpet av '96 Finals. Forhåndsvise den historiske uniform stykke her i dag rett sammen med 72-10 Air Jordan 11, og forventer at Mitchell & Ness Michael Jordan "72-10" jersey å slippe på Mitchell & Ness flaggskip i Philadelphia og andre velger autoriserte forhandlere på Oktober 15, 2015.
Nike er ikke å la Air Max en gå bort når som helst snart, selv om det betyr å gjenoppfinne det på flere måter enn én. Den nye Ultra moiré utgave av denne berømte sneaker har sett en fruktbar mengde farge-i det siste, men det har ikke nødvendigvis vært en dårlig ting. Med et målrettet fokus på ekstra komfort og lette, har dette rendition vært en av de beste oppgraderinger til Air Max 1 de siste årene. Denne nye colorway minner om den klassiske OG hvit / rød versjon, men i stedet opts for en full, solid grå øvre på toppen av den buede røde panelet. Du kan aldri gå galt med Air Max 1, så får en nærmere  nike roshe run dame norgetitt på skoen nedenfor som vi forventer at det skal treffe statene i løpet av neste måned.
Nike Air Force 1 Flyknit har ikke en fast utgivelsesdato ennå, men skoen virker perfekt for høsten 2015. Vi har sett Bruce Kilgore er 1982 nike roshe run herre klassiske remikset utallige ganger før med ny-skolen tooling alt fra Lunarlon midsoles å s elv en gjennomskinnelig isete bunn. Men sjelden gjør vi noen gang se Nike Air Force 1 øvre endret. At alle endringer i år som Nike favoritt Flyknit konstruksjon endrer vanlig skinn bygge med et lett alternativ. Så langt har vi bare sett to monokromatiske varianter alt fra en klassisk hvit til denne tonal grå og svart par. Skinnet innflytelsen er fremdeles på stroppen og Swoosh mens de tradisjonelle yttersåle restene (selv om vi vil gjerne se et Flyknit x Lunar  nike flyknit 4.0 herremøte opp igjen). Sjekk ut full oversikt nedenfor og gi oss beskjed hvis du er en fan av AF1 forvandling ved å ta dine tanker til kommentarfeltet.

Offline

 

2015-10-24 05:26:07

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting