Tranquil Treasures Forum

image

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-05-28 03:20:57

AdolphClara
Newbie
Registered: 2018-05-28
Posts: 3
Reputation :   

new balance 996

New Balance 577 new balance 996 x 24Kilates Teaser 20 juli 2010 24Kilates is niet gestopt. We hebben gezien hoe ze met iedereen van Reebok tot Asics samenwerken om een   aantal zeer fraai uitziende stukken te produceren en hun volgende stop landt ze opnieuw met New Balance.In deze teaser image in het pakket. Twee nieuwe modellen worden in grijstinten weergegeven met rood of blauw als hoogtepunt. We houden u op deze hoogte.

New Balance 320 Retro 3 Colorways 15 juli 2010 Alles wat hardvochtige hardlopers zich moeten verheugen, zoals. De eerste uitgebrachte schoen was gemaakt voor vrouwen, de 320 van de eerste schoen was om het mediale / laterale N-logo weer te geven. Ondanks de klassieke aard van de schoen. De sneaker heeft een bovenwerk van mesh met suède overlays die zorgen voor een heel oude sneaker op school. Ze zullen beschikbaar zijn in Black, Gray en Blue en moeten in augustus new balance 373 voor ongeveer $ 65 worden verkocht.

New Balance 574 Olive Green / Gray 15-jul-2010 Nu verkrijgbaar bij NBwebexpress is de New Balance 574 in een olijfgroen / grijs. Het bovenwerk, gemaakt van suède en meshcombinatie, maakt gebruik van olijfgroen als primaire kleur en grijs als accent. Een donkerdere kleur groen is new balance 1500 te vinden op het enkelgedeelte, terwijl een witte middenzool en een zwarte buitenzool eronder zitten. Retail is ingesteld op $ 60. New Balance CM1500 BU 12 juli 2010 Altijd een winnaar, de New Balance CM1500 BU heeft zijn weg naar Mita gevonden in een levendige kleurenbaan. De sneaker heeft een rood suède bovenwerk van voornamelijk rood baksteen met grijze lederen accenten. Bovendien verschijnen donkergrijze stukken in het zijpaneel en op de teenendoos. Onder de bovenste zit van de creme tussenzool die bovenop een grijze en zwarte buitenzool zit.

New Balance 2011 Lente / Zomer Made in the UK 1500 Voorvertoning new balance schoenen 7 jul. 2010 Lente 2011 kan bijna een jaar weg zijn, maar dat weerhoudt ons er niet van. De nieuwste preview komt met dank aan de New Balance 1500. De flimby plant en zullen allemaal grijs in hun afzonderlijke kleurstellingen infuseren. Wat het materiaal betreft, slagen de sneakers erin de sneak in de mesh, nubuck en 3M op het favoriete profiel van de fans te krijgen. Als je in augustus op de markt bent voor een paar nieuwe kicks . The Made in UK Het Suede-pakket raakt op dat moment verschillende retailers in drie verschillende smaken, waaronder rood, blauw of grijs. De Eco-schoen heeft een suède constructie met wit leer en accentueert zowel het logo en de enkel als tussenzool. Het zelfverklarende pakket heeft ook de Union Jack die is versierd met het tonglabel.

AKM X Mita Sneakers X New Balance CM576 2 juli 2010 mita is altijd achter een beetje warmte. Ze zijn geen vreemden voor samenwerkingen en hebben samengewerkt met AKM. De resulterende sneaker ziet eruit als een van de beter gemaakte releases. We hebben dit jaar gezien. Het logo, het enkeldetail, de voering en de buitenzool zorgen voor een contrasterende tonaliteit met de rest van de witte new balance 420 basis van de schoenen. Deze zullen waarschijnlijk niet worden vrijgegeven aan de staten.

Met al het gepraat over crosstrainers is het moeilijk om te vertrekken. Hoewel het niet in het openbaar wordt gepubliceerd, heeft New Balance een goede trainer in de 7515, en er zijn nieuwe kleurenbanen opgedoken over het net. De schoen heeft een bovenwerk van synthetisch en mesh dat op een zeer laag profiel zit. Pulsdemping zit in de hiel terwijl NDurance duurzaam rubber de buitenzool afdekt. Voor jou crosstrainers met stijl, ze zijn nu beschikbaar in wit / [img]https://www.atletiekblog.nl/images/schoenen/new balance 420-311ypt.jpg[/img] zilver-blauw en zwart / zilver voor $ 75 bij NBwebexpress.

Offline

 

2018-05-28 03:20:57

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting