Tranquil Treasures Forum

image

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Suggestions
  •  » adidas Tennis kondigt de nieuwste schoenencollectie van Art Pack aan

#1 2018-02-02 02:37:43

Maude R. McDaniel
Newbie
Registered: 2018-02-02
Posts: 3
Reputation :   
Website

adidas Tennis kondigt de nieuwste schoenencollectie van Art Pack aan

adidas Tennis heeft twee toevoegingen onthuld in de schoenencollectie van Art Pack, het Minimalism van Barricade 2017 en de Ubersonic 3 Jade.

adidas voetbalschoenen sale Het minimalisme van Barricade 2017 is geïnspireerd op het concept waarnaar het is vernoemd: het minimalisme. Met een prachtig simplistisch ontwerp weerspiegelt de schoen de houding die alle tennissers moeten hebben wanneer ze naar de rechtbank gaan - het vermijden van alle afleiding. Het ontwerp van de schoen is volledig uitgekleed zodat de spelers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is in hun spel en 100% compromisloze prestaties leveren. Het minimalisme van de barricade 2017 is wereldwijd beschikbaar vanaf 6 oktober 2017.

adidas voetbalschoenen outlet De Ubersonic 3 Jade is gemaakt voor degenen die hun spel serieus nemen. Het nemen van de inspiratie van de Chinese analogie "Jade, zonder beitelen, kan niet een nuttig object worden", deze schoen punten aan het harde werk en moest de praktijk voor de speler om talent ruwe om te zetten in succes op de baan. Als een talisman voor 'Good Luck' , de Jade model is verwerkt in de kleur en de afdruk van de schoen, spelers die het te dragen aan te moedigen om te spelen met vertrouwen de lichtgewicht schoen biedt ook optimale ondersteuning, comfort en ademend vermogen bij elke stap, lunge en streven -. een knipoog naar de levensduur geassocieerd met de stenen Jade. De Ubersonic 3 Jade is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 20 oktober 2017.

kopen adidas voetbalschoenen Alex Chan, directeur van adidas Tennis, zei: "Als de tennissers naar de rechtbank gaan, brengen ze hun eigen stijlen en tradities met zich mee. Met de twee nieuwe toevoegingen aan de Art Pack wilden we hulde te brengen aan twee unieke concepten van kunst en design - de notie van minimalisme en ook op zoek naar de culturele betekenis van kunst in jade. Met deze ontwerpconcepten hebben we onze iconische tennisfranchises - Barricade en Ubersonic - opnieuw vormgegeven. Deze versies in beperkte oplage vallen zowel visueel als qua prestaties op de baan. "

Offline

 

2018-02-02 02:37:43

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Suggestions
  •  » adidas Tennis kondigt de nieuwste schoenencollectie van Art Pack aan

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting