Tranquil Treasures Forum

image

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-09-18 05:58:20

AbelHolt
Newbie
Registered: 2017-09-18
Posts: 3
Reputation :   

adidas amsterdam

ÿþEen paar maanden adidas amsterdam geleden brachten we u nieuws van de adidas Originals Pro Conference Hi Pack, met 3 paren van de klassieke 80-jarige banger. Vandaag brengt we nog eens een kijkje op twee van de drie paren, zoals we in de komende dagen naar deze release kijken. Beide paren zijn voorzien van een witte lederen basis, met solide hits van kleur door de schoen (rood op een paar en blauw aan de andere kant). Het ding dat deze oud-school gewrichten maakt, is de vintage look van deze schoppen; Zacht, voorverfd leder geeft de schoenen die er in gedragen zijn, evenals de buitenzolen, die een vintage behandeling bevatten die vergelijkbaar is met wat we hebben gezien op Nike's VNTG en OG releases. Alhoewel zeker een paar kicks voor de retro sneaker-liefhebber, geven de klassieke sfeer en solide kleuren deze schoen een eenvoud die iedereen kan waarderen, adidas fan of niet. Stel deze release voor deze release (en al beschikbaar in Azië), blijf op de uitkijkpunt voor deze schoppen, en raak de sprong voor een paar foto's van deze OG-klassiekers.

Adidas brengt het Adidas Originals Phantom uit adidas nmd in een zwart-witte kleurweg voor het sneaker publiek. De hele bovenkant en de rest van de omringing is bedekt met een zeer mooi gedetailleerd maas- en suède leer, dat helemaal leeft tot de naam Phantom. Om de dingen op te lossen, wordt het adidas-embleem aan de zijkant afgezwakt tot een nette bruin die recht bovenop een witte en rode middenzool zit. adidas nmd kopen De zwart-witte kleurweg van de Adidas Originals Phantom is nu verkrijgbaar in de winkels, waaronder Titolo. Ga er nu over om te zien of ze paren beschikbaar hebben voor aankoop.

Adidas houdt het leuk en ongedwongen voor deze nieuwe release. De adidas Skate Americana Vin loslaten in een levendige marine- en Fairway Green colorway die veel sneakerheads zou moeten maken, die meer van zijn aard willen. Aangekleed in een Navy Suede, heeft de Skate Americana Vin Fairway Green hiel tabblad en handtekening adidas strepen. Om het model van deze adidas te symboliseren, is er een geïmplanteerd tabblad aan de zijkant van elk model dat adidas Americana vertegenwoordigt. Nu verkrijgbaar bij uw adidas retail locaties; Flatspot biedt ook paren aan aan degenen die geïnteresseerd adidas nmd heren zijn in aankoop.

Terwijl we alle geduldig wachten op de komst van de adidas Mutombo retro, lijkt het ons alsof onze vrouwelijke sneakerhead tegenhangers ons op het wachten zullen komen. Hieronder vindt u twee nieuwe kleurenwegen voor de adidas Mutombo retro die specifiek voor de dames zijn. Dat is juist, de mensen bij Adidas hebben iets speciaals opgemaakt voor alle dames sneakerheads die er op zoek zijn om wat retro warmte toe te voegen aan hun collecties. Hoewel er nog geen vrijgegeven informatie beschikbaar is, kunt u er zeker van zijn dat wanneer het eenmaal op het oppervlak is, we het zekerst kunnen doorgeven aan u allemaal. Blijf lezen na de sprong om een   andere blik op de WMNS adidas Mutombo te controleren en zorg ervoor dat je het hier bij SneakerFiles voor meer blijft vergrendelen.

Een van de meest favoriete lineups van alle anderen in de adidas-serie is de Spezial. Adidas introduceert de nieuwe kardinaal rode kleurweg in de lineup, die zeker veel sneakerkoppen aantrekt. De low-tongue beauty is gekleed in een levendige kardinaal rode suède. De hiel en de handtekening drie strepen zijn gekleed in leder, wat slankeheid en stijl in de richting van de Spezial voegt. Om af te maken heeft de Spezial zijn oh-zo beroemde gouden accenten en witte middenzool. Deze verbindingen zijn nu verkrijgbaar bij uw geselecteerde adidas locaties, waaronder Titolo. Kan dit de beste kleurenweg zijn van de adidas Spezial lineup? Laat ons weten wat u denkt na de sprong.

Sneaker Con keerde het afgelopen weekend terug naar het Nationaal Capitool voor een derde kwartaal. En na nog een succesvolle show adidas y3 met stapelaars en paterons, kunt u op een vierde reis ergens binnenkort op rekenen. Schuim was op het dek, Air Jordans was overvloedig, Adidas Originals had een zieke pop-up tentoonstelling, en een Sneaker Con event-goer heeft de dag met zijn Nike Mag 2011 behaald en de Nike Footwear Shoebox behaald (alleen verkrijgbaar bij de veiling) . Genoeg met chatter, bekijk de volledige samenvatting van Sneaker Con DC van dit afgelopen weekend en blijf afgestemd op de veelgeliefde reclame van Voet later vanavond! Ook zal Sneaker Con deze zaterdag ook Miami raken, dus niet voor Floridian lezers, doe het niet mis!

Offline

 

2017-09-18 05:58:20

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting